Zoekmachine marketing (SEM) is een belangrijk onderdeel van je marketingstrategie. Adverteren op Facebook, YouTube en andere social media is bijzonder effectief. Je advertenties worden namelijk alleen getoond aan de doelgroep die jij gekozen hebt. Dit in tegenstelling tot andere manieren van adverteren. Daarbij moet je altijd maar afwachten of het wel bij je doelgroep aansluit. Je marketinguitgaven worden dus veel efficienter en effectiever besteedt.


Bij zoekmachine marketing SEM betaal je om advertenties te laten zien aan mensen die online op specifieke woorden zoeken. Dit zijn de zogenaamde displayadvertenties. Bij de grootste zoekmachines kunnen verschillende bedrijven met elkaar concurreren om advertentieruimte door onder andere te bieden op de zoekwoorden waar ze op gevonden willen worden. Zoekmachines zijn een uitstekende manier om mensen te bereiken.

Stel met Zoexe een online marketingplan op. Jij bepaald het budget. Wij voeren het uit. Maandelijks krijg je van ons rapportages en analyses. En op basis daarvan krijg je gedegen advies om je marketing nog effectiever en efficienter te maken.